Categorieën

Privacy Statement Jaap's Jeans & Sportswear

Identiteit
Jaap’s Jeans & Sportswear gevestigd aan Fazantstraat 4 te Wieringerwerf, ingeschreven onder KVK nummer: 37053950. Zorgt ervoor dat de persoonsgegevens verwerkt worden zoals beschreven in de privacywet- en regelgeving. Waaronder de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) en Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). Je kunt contact met ons opnemen door een bezoek te brengen aan onze winkel aan Fazantstraat 4 te Wieringerwerf, je kunt ons telefonisch bereiken via: 0227-602185 en je kunt ons ook e-mailen met uw vraag via: info@jaapsjeans.nl

Jaap’s Jeans & Sportswear respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Jaap’s Jeans & Sportswear zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Uitzonderingen zijn die gevallen waarbij de wet ons noodzaakt gegevens door te geven aan de bevoegde autoriteiten.

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking

Jaap’s Jeans & Sportswear gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
• Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
• Om het online winkelen bij Jaap’s Jeans & Sportswear zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
• Wij gebruiken jouw e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet langer prijs op stelt, kun je je ten alle tijden uitschrijven op onze website.
• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
• Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
• Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij jouw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
Het doel van deze gegevensverwerking is het zo snel en goed mogelijk verwerken van je bestelling, daarnaast kunnen we je informeren over je bestelling, op de hoogte houden wanneer de bestelling wordt geleverd en daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken voor marketingdoeleinden zoals nieuwsbrieven (met jouw toestemming). 
 
Om bovengenoemde doelen te kunnen realiseren is het noodzakelijk om je persoonsgegevens aan de volgende partijen te verstrekken. Bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en aan derde die een rol spelen bij het zo goed en snel mogelijk verwerken en verzenden van je bestelling. 
 
Indien je ons toestemming hebt gegeven voor bijvoorbeeld het versturen van de nieuwsbrief, heb je het recht ten alle tijden deze toestemming in te trekken. Dit betekent dat vanaf het moment van intrekken van de toestemming de verwerking moet worden beëindigd en jouw gegevens moeten worden vernietigd. Je hebt daarnaast ten alle tijden het recht om je gegevens in te zien en aan te passen.
Gegevens verstrekken aan derde partijen 
 
Jaap’s Jeans & Sportswear verkoopt je gegevens niet, Jaap’s Jeans & Sportswear zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren. Je gegevens worden alleen aan derde partijen verstrekt als dit strikt noodzakelijk is voor bovengenoemde doeleinden.

Opslag van de gegevens 
We vinden het belangrijk dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en beveiligen en beschermen de persoonsgegevens zorgvuldig. We bewaren de persoonsgegevens nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, hierdoor kunnen wij jouw bestelling terugvinden in het geval van schade of een retourzending. Hierdoor kunnen wij je zo goed mogelijk helpen en deze situaties zo snel mogelijk afhandelen.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens
Consumenten hebben ten alle tijden het recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Wanneer je persoonsgegevens aangepast dienen te worden kun je dit zelf doen in je account op onze webshop of je kunt contact met ons opnemen dan helpen wij je graag verder. Ook wanneer je de gegevens wilt inzien of de gegevens verwijderd dienen te worden kun je contact met ons opnemen en dan zullen wij dit binnen vier weken in orde maken.

Mocht je onze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen kun je je ten alle tijden uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Wij zullen je hierna verwijderen uit ons bestand en je ontvangt daarna geen nieuwsbrieven meer van ons.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
Klanten hebben ten alle tijden het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens. Mocht je een klacht willen indienen kunnen wij je daarmee helpen of je kunt aankloppen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. Hierdoor kunnen wij het gebruik van onze webshop zo aangenaam mogelijk maken. Je kunt deze cookies uitzetten via jouw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Wij plaatsen verder cookies op je computer om te voorkomen dat je een bepaalde advertentie te vaak te zien krijgt. Deze cookies zijn niet verbonden aan een persoonlijk profiel.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van jouw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. 

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Jaap’s Jeans & Sportswear dan kun je contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie. 

Heb je vragen?
Mocht je vragen hebben omtrent de omgang met je persoonsgegevens kun je ten alle tijden contact opnemen met onze organisatie via onderstaande contactgegevens, wij zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen. 

Jaap’s Jeans & Sportswear
Fazantstraat 4
1771 CR, Wieringerwerf
0227-602185
Info@jaapsjeans.nl
www.jaapsjeans.nl


iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide