Categorieën

Club- en bedrijfskleding

Bij Jaap’s Jeans & Sportswear kunnen wij ook club- en bedrijfskleding verzorgen. Van fietskleding tot werkkleding, wij staan voor je klaar! Maar ook voor hesjes in deze coronacrisis kun je ons benaderen! Onderaan de pagina zie je enkele voorbeelden van club- en bedrijfskleding die Jaap’s Jeans & Sportswear heeft verzorgd. Voor informatie over club- en of bedrijfskleding kun je contact met ons opnemen! Wij zijn te bereiken via onderstaand contactformulier, telefoon of e-mail. Je vindt onze gegevens op de contactpagina! Ook ontvangen wij je natuurlijk graag in de winkel voor informatie over club- en of bedrijfskleding zodra het weer mag! 

Bedrukkingen 

Wil je een sportshirt laten bedrukken met je naam en een nummer erop of wil je je logo op een sportshirt of op je eigen bedrijfskleding? Er is heel veel mogelijk! Met onze eigen drukapparaten kunnen wij de kleding snel en netjes voor je bedrukken. Ook kunnen wij je voorafgaand aan het bedrukken een voorbeeldje voor je maken zodat je een idee hebt hoe het eruit komt te zien! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

FC Medemblik 

Ben je lid van FC Medemblik en wil je graag een Hummel trainingspak bestellen? Geen probleem! Dat kan via de clubwebshop van FC Medemblik, deze vindt je hier, Clubwebshop FC Medemblik. Wil je je pak in de winkel ophalen en laten bedrukken? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Je kunt bij ons langskomen en vragen naar het FC Medemblik trainingspak dan helpen onze medewerkers je verder! 

CV Wieringermeer 

Ook voor CV Wieringermeer hebben wij een samenwerking voor de clubkleding, ben jij lid van CV Wieringermeer? Bestel dan je Robey trainingspak via de clubwebshop, deze vindt je hier, Clubwebshop CV Wieringermeer. Ook voor de Robey trainingspakken is het mogelijk om deze in de winkel te komen passen, bedrukken en afhalen. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden en juiste maat! 

Voetbalvereniging DWOW 

Natuurlijk is er voor Voetbalvereniging DWOW ook een clubwebshop waar je je trainingspak en andere benodigdheden kunt bestellen van Deventrade, Hummel en Derbystar kunt bestellen, deze webshop vindt je hier, Clubwebshop Voetbalvereniging DWOW. Ook voor DWOW geldt dat deze pakken ook gekocht, bedrukt en opgehaald kunnen worden bij ons in de winkel. Onze medewerkers helpen je graag verder met het vinden van de juiste maat! 

Alle pakken worden bedrukt met het logo van de club. Wil je een naam achterop je vest, trui of jas? Dan kost dit €7,50 per naam. Contactformulier

Heb je vragen of is jouw club of bedrijf geïnteresseerd in club of bedrijfskleding met bijpassend bedrukking? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via: 0227 602185 of via info@jaapsjeans.nl en vraag vrijblijvend informatie op of vraag een offerte aan. Heb je andere vragen? 

Geen probleem! We helpen je graag verder! 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.