Categorieën

Nieuws

Wij graag door met bezorgen! | Lockdown verlenging

We zijn ontzettend blijf dat wel al heel wat bestellingen hebben mogen bezorgen in Medemblik en Hollands Kroon! Maar vinden het natuurlijk heel erg jammer dat de algehele lockdown met 3 weken is verlengd en we jullie nog niet bij ons in de winkel kunnen ontvangen!
Meer informatie

Styling advies bij Jaap's Jeans!

Woon je in Hollands Kroon of Medemblik en vind je het lastig om online de perfecte outfit uit te kiezen? Wij hebben de oplossing! Geef je budget, maat en wensen door en wij komen verschillende sets bij je thuis brengen! Thuis rustig verschillende outfits, maten of modellen passen en daarna pas je keuze maken! Makkelijk en efficiënt winkelen! Wie wil dat nou niet?
Meer informatie

Jaap's Advent cadeaus!

Vanaf vandaag tot en met 24 december 2021 hebben wij elke dag leuke advent cadeaus! Hou onze social media in de gaten en deze pagina waar we dagelijks ons advent cadeau van de dag bekend zullen maken
Meer informatie

Wij staan voor je klaar! | Jaap's gaat bezorgen!

Helaas hebben wij net als alle andere niet essentiële bedrijven onze deuren voorlopig moeten sluiten. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend maar we laten ons hierdoor niet uit het veld slaan! En daarom gaat Jaap’s Jeans & Sportswear bezorgen! In dit artikel lees je alles over onze mogelijkheden!
Meer informatie

10 tips voor het perfecte Sinterklaas cadeau!

Je kent het wel, het is een paar dagen voor 5 december, Sinterklaas staat al bijna voor de deur en je heb de cadeaus nog niet compleet. De inspiratie is ver te zoeken en het lukt je niet om het juiste cadeautje te vinden! Lees dan snel onze blog en doe inspiratie op door onze 10 tips voor het perfecte Sinterklaas cadeau!
Meer informatie

Veilig en gezellig winkelen in de winkel & online!

Helaas zitten we inmiddels middenin de tweede ‘corona’ golf en willen we je op de hoogte stellen van onze maatregelen en alle mogelijkheden die wij je bieden om toch lekker bij ons in de winkel of online te kunnen shoppen! Bij al onze maatregelen is natuurlijk gedacht aan jouw en onze gezondheid! Lees verder om alle mogelijkheden te ontdekken.
Meer informatie

Wij blijven open! | Update coronavirus

Wij willen u met onderstaand bericht graag op de hoogte brengen van de situatie omtrent het coronavirus en u daarbij zo goed mogelijk van dienst zijn. Mede omdat wij de gezondheid van onze medewerkers en klanten erg belangrijk vinden en dit staat uiteraard voorop. Naar aanleiding van de persconferentie maandagavond, willen wij u graag vragen om tijdens het winkelen afstand van elkaar te houden.
Meer informatie

Wij staan voor u klaar! | Ontdek de mogelijkheden!

We willen u graag op de hoogte houden van de maatregelen omtrent het COVID-19 virus. Net als bij vele andere bedrijven, hebben wij ook te kampen met het coronavirus. Om u zo goed mogelijk te bedienen houden wij ons aan de maatregelen die het RIVM voor winkeliers heeft opgesteld. Dat betekent dat wij de kassa en het pinautomaat schoon zullen houden, dat wij u willen vragen met pin te betalen in plaats van contant en dat het belangrijk is om afstand van elkaar te houden (1,5 meter).
Meer informatie
iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.