Categorieën

Nieuws

Wij blijven open! | Update coronavirus

Wij willen u met onderstaand bericht graag op de hoogte brengen van de situatie omtrent het coronavirus en u daarbij zo goed mogelijk van dienst zijn. Mede omdat wij de gezondheid van onze medewerkers en klanten erg belangrijk vinden en dit staat uiteraard voorop. Naar aanleiding van de persconferentie maandagavond, willen wij u graag vragen om tijdens het winkelen afstand van elkaar te houden. Dit betekend 1,5 meter afstand houden van andere klanten maar ook van onze werknemers. Daarnaast willen wij u ook vragen hier rekening mee te houden tijdens het afrekenen en wanneer u in de rij staat voor de kassa.
Meer informatie

Wij staan voor u klaar! | Ontdek de mogelijkheden!

We willen u graag op de hoogte houden van de maatregelen omtrent het COVID-19 virus. Net als bij vele andere bedrijven, hebben wij ook te kampen met het coronavirus. Om u zo goed mogelijk te bedienen houden wij ons aan de maatregelen die het RIVM voor winkeliers heeft opgesteld. Dat betekent dat wij de kassa en het pinautomaat schoon zullen houden, dat wij u willen vragen met pin te betalen in plaats van contant en dat het belangrijk is om afstand van elkaar te houden (1,5 meter).
Meer informatie
iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.