Categorieën

Adidas

Het van oudsher Duitse bedrijf Adidas maakt kleding, schoenen en accessoires voor een sportieve levensstijl. Sinds het begin van de twintigste eeuw staat Adidas wereldwijd bekend om de passie voor het maken van sportkleding, (sport)schoenen en accessoires en het werken met de nieuwste technologieën. Het handelsmerk van Adidas zijn de drie witte strepen die zij sinds 1996 gebruiken als logo en als kenmerk van de collecties. 

Adidas schoenen

Bij Jaap’s Jeans & Sportswear vindt u een uitgebreide collectie van Adidas casual schoenen voor dames, heren, jongens en meisjes. Ook heeft Jaap's Jeans & Sportswear een groot aanbod in voetbalschoenen  zaalschoenen en runningschoenen van Adidas. 

Adidas sport

Ook voor sportartikelen van Adidas kunt u bij Jaap's Jeans & Sportswear terecht, voor caps, fitnesskleding, bidons, scheenbeschermers, keepershandschoenen, voetballen, sporttassen en nog veel meer bent u bij Jaap's aan het juiste adres. Voor de mooiste Adidas producten voor dames, heren en kinderen verwelkomt Jaap's Jeans & Sportswear u graag online of bij ons in de winkel.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.