Categorieën

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding bij Jaap's Jeans! 

Bij Jaap’s Jeans & Sportswear kunnen wij naast clubkleding ook bedrijfskleding verzorgen. Want wat is er nu fijner dan in goede kwaliteit werkkleding je werk samen of met je collega's te kunnen doen? Onderaan de pagina zie je enkele voorbeelden van bedrijfskleding van Tricorp die wij kunnen leveren (maar er is natuurlijk nog veel meer!). Voor informatie en alle mogelijkheden wat betreft bedrijfskleding kun je contact met ons opnemen! Wij zijn te bereiken via 0227-602185 of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Je kunt ook ons contactformulier invullen, dit formulier vind je onderaan deze pagina. Ook ontvangen wij je natuurlijk graag bij ons in de winkel voor informatie over club- en of bedrijfskleding, hier geven we je graag informatie over alle mogelijkheid en laten we je de merken zien waar wij voornamelijk me samenwerken. 

Tricorp Workwear 

Voor het leveren van onze bedrijfskleding werken we veel samen met Tricorp, zij bieden een specifiek label aan voor hun werkkleding, namelijk Tricorp Workwear. Tricorp biedt voor alle werkzaamheden een perfect outfit aan, of je nu in de bouw werkt of in de winkel staat. Voor elk beroep biedt Tricorp uitkomst door passende en kwalitatief goede kleding te leveren. Tricorp werkt veel met Codura, dit vormt de basis van de robuuste workwear collectie, Codura is gesponnen uit 100% nylon en is daardoor stijlvast en wrijvingsbestendig. Door de uitgebreide collectie van Tricorp Workwear is het mogelijk om verschillende, complete outfits samen te stellen in de gewenste kleur. Zoals bijvoorbeeld: polo's, softshells, jassen, bodywarmers, werkbroeken, onderkleding, sweaters, parka's en pilot jacks (onderaan de pagina vind je verschillende voorbeelden in de kleurstelling zwart-lime). Daarom is Tricorp het workwear merk waar Jaap's Jeans & Sportswear graag mee samenwerkt. Ben je benieuwd geworden? We verwelkomen je graag bij ons in de winkel voor een kennismakingsgesprek waarin we al je wensen kunnen bespreken! Tot snel! 


Bedrukkingen

Naast de bedrijfskleding zelf, verzorgen wij ook het bedrukken van de bedrijfskleding met een logo of bijvoorbeeld een slogan of tekst. Er is heel veel mogelijk! Met onze eigen drukapparaten kunnen wij de kleding snel en netjes voor je bedrukken. Ook kunnen wij je voorafgaand aan het bedrukken een voorbeeldje voor je maken zodat je een idee hebt hoe het eruit komt te zien! En sinds kort kunnen wij ook zelf de logo's en namen maken. Zo heb jij binnen 5 minuten je naam en nummer op je trainingspak! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!Contactformulier

Heb je vragen of is jouw club of bedrijf geïnteresseerd in club- of bedrijfskleding met bijpassend bedrukking? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via: 0227 602185 of via [email protected] en vraag vrijblijvend informatie op of vraag een offerte aan. Heb je andere vragen? Geen probleem! We helpen je graag verder! 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.