Categorieën

Maattabellen

We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig om om de juiste maat uit te zoeken van het artikel dat je wilt bestellen, daarom hebben wij op onze detailpagina's van onze producten maattabellen toegevoegd zodat je gemakkelijk de juiste maat kunt kiezen. Heb je nog andere vagen over het model, de afmetingen of hoe een artikel valt? Neem dan contact met ons op via de mail, telefonisch of via een DM op Facebook of Instagram. Check hiervoor onze contactinformatie op de contactpagina

Maattabel Adidas schoenen 

Voor Adidas schoenen hanteren wij de UK maten, hieronder kun je vinden welke maat je dient te bestellen:

Maattabel Nike schoenen 

Voor Nike schoenen hanteren wij de USA maten, hieronder kun je vinden welke maat je dient te bestellen:


Maattabel jeans maten 

Hieronder vind je een tabel met daarin de afmetingen en de bijbehorende jeans maten, zo weet je gemakkelijk en snel welke jeans maat perfect is voor jou! Heb je meer vragen over het model of hoe de jeans valt? Neem dan contact met ons op! 


Maattabel maten bovenkleding 

Vind je het lastig om in te schatten welke maart bovenkleding voor jou perfect is? Volg onderstaande tabel om erachter te komen welke maat je hebt! Heb je nog vragen over hoe en merk of model valt? Je kunt altijd contact opnemen! 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.