Categorieën

Ruilen & Retourneren

Annuleren  

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze aan je verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Jaap's Jeans & Sportswear reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger, zullen wij de verzendkosten vergoeden). 

Retourneren 

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden mits het product binnen 14 dagen bij ons terug is (geleverd in de verzendzak of kartonnen doos waarin de bestelling ook geleverd is). Betalen wij het aankoopbedrag van het product terug. Stuur je het product na deze 14 dagen retour dan is er geen recht op terugbetaling. 

Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres, Jaap's Jeans & Sportswear zal, als aan alle bovenstaande voorwaarden is voldaan, de gehele aankoopsom aan je terugstorten. Let op: De verzendkosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor jouw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van de geretourneerde producten van de bestelling zal worden teruggestort. De verzendkosten worden niet gerestitueerd. 

Bij retourneringen willen wij je vragen de pakbon mee te zenden. Dit om de retournering zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast dien je de retour per e-mail of via het retourformulier bij ons aan te melden. Vermeldt hierin de volgende gegevens: bestelnummer, naam, telefoonnummer, IBAN-rekeningnummer, tenaamstelling, de reden van retournering en de eventuele track & trace code van de retour gezonden product(en). Je kunt deze e-mail versturen naar: [email protected]. Wanneer wij de retour in goede orde hebben ontvangen zullen wij het geld aan je terugstorten. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het IBAN-rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Jaap's Jeans & Sportswear hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen ± 14 werkdagen aan u terugbetaald. 

Retouradres:
Jaap's Jeans & Sportswear
Fazantstraat 4
1771 CR Wieringerwerf

E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: (0227) 602185
Of stuur ons een DM via Facebook of Instagram 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.