Categorieën

Ruilen & Retourneren

Annuleren  

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze aan je verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Jaap's Jeans & Sportswear reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger, zullen wij de verzendkosten vergoeden). 

Retourneren 

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Er is recht op terugbetaling van de verzendkosten alleen als deze ook daadwerkelijk betaald zijn. In dit geval vergoeden wij een bedrag van € 4,95. Boven het bedrag van € 50,- rekenen wij in Nederland geen verzendkosten en betalen wij deze dus ook niet terug. 

Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres, Jaap's Jeans & Sportswear zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn eveneens voor jouw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling zal worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. 

Bij retourneringen willen wij je vragen de pakbon mee te zenden. Dit om de retournering zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast dien je de retour per e-mail of via het retourformulier bij ons aan te melden. Vermeldt hierin de volgende gegevens: bestelnummer, naam, telefoonnummer, IBAN-rekeningnummer, tenaamstelling, de reden van retournering en de eventuele track & trace code van de retour gezonden product(en). Je kunt deze e-mail versturen naar: info@jaapsjeans.nl. Wanneer wij de retour in goede orde hebben ontvangen zullen wij het geld aan je terugstorten. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het IBAN-rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Jaap's Jeans & Sportswear hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen ± 14 werkdagen aan u terugbetaald. 

Vanwege de sluiting van de winkel houden wij de retourneer termijn van 14 dagen, voor gekochte artikelen in de winkel, niet aan. Mocht je een product willen ruilen of retourneren? Dan kun je dat doen na 19 januari 2021 of je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of een DM via Facebook of Instagram zodat wij het gelijk voor je kunnen regelen! Woon je in Hollands Kroon dan kunnen we je artikelen ook weer bij je thuis ophalen! LET OP! Dit geldt niet voor webshopbestellingen buiten Hollands Kroon, deze dienen indien niet naar wens geretourneerd te worden binnen 14 dagen. 

Retouradres:
Jaap's Jeans & Sportswear
Fazantstraat 4
1771 CR Wieringerwerf

E-mailadres: info@jaapsjeans.nl
Telefoonnummer: (0227) 602185
Of stuur ons een DM via Facebook of Instagram 

iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.