Categorieën

Betaling

iDeal 

iDeal is één van de meeste bekende betaalmogelijkheden in Nederland en is daarnaast, veilig, snel en gemakkelijk. Wanneer je aangesloten bent bij één van de volgende banken is het mogelijk om met iDeal te betalen: ABN Amro, bunq, Knab, RegioBank, Triodos Bank, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Van Lanschot, Moneyou en Svenska Handelsbanken. 

VISA & Mastercard

Je kunt bij Jaap's Jeans & Sportswear ook betalen met VISA of Mastercard (creditcard). Op deze manier betaal je eveneens veilig en snel. 

Bancontant & Mister Cash 

Ook vanuit België kun je met Bancontact & Mister Cash veilig en snel bij ons betalen. 

Cadeaubonnen 

Je kunt bij Jaap's Jeans & Sportswear je 'Jaap's Jeans & Sportswear' cadeaubonnen alleen inleveren in de winkel en niet op de websop, deze functie is (nog) niet beschikbaar. De cadeaubonnen blijven voor gebruik in de winkel onbeperkt geldig. Op onze cadeaubonnen zit geen einddatum. 

Waardecheques 

De waardecheques die wij verstrekken als je genoeg punten hebt gespaard met je klantenpas kunnen helaas (nog) niet ingeleverd worden op onze webshop. Je kunt deze waardecheques wel inleveren bij ons in de winkel, mits het geen artikelen in de aanbieding betreft.

Fashioncheque

Naast de 'Jaap's Jeans & Sportswear' cadeaubonnen kun je ook Fashioncheque bonnen nog bij ons inleveren, helaas kunnen de nieuwe VVV pasjes niet meer bij ons worden ingeleverd. Mocht je vragen hebben over een cadeaubon of fashioncheque neem dan contact met ons op. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.