Categorieën

Clubkleding

Clubkleding bij Jaap's Jeans!

Bij Jaap’s Jeans & Sportswear kunnen wij ook zowel bedrijfskleding maar ook clubkleding verzorgen. Van fietskleding tot voetbal- en turnkleding, wij staan voor je klaar! Maar ook voor hesjes in deze coronacrisis kun je ons benaderen! Onderaan de pagina zie je enkele voorbeelden van clubkleding die Jaap’s Jeans & Sportswear heeft verzorgd. Voor informatie over club- en of bedrijfskleding kun je contact met ons opnemen! Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, telefoon of e-mail. Je vindt onze gegevens op de contactpagina! Ook ontvangen wij je natuurlijk graag in de winkel voor informatie over club- en of bedrijfskleding zodra het weer mag! 

Bedrukkingen 

Wil je een sportshirt laten bedrukken met je naam en een nummer erop of wil je je logo op een sportshirt laten drukken omdat je je favoriete club wilt ? Er is heel veel mogelijk! Met onze eigen drukapparaten kunnen wij de kleding snel en netjes voor je bedrukken. Ook kunnen wij je voorafgaand aan het bedrukken een voorbeeldje voor je maken zodat je een idee hebt hoe het eruit komt te zien! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

FC Medemblik 

Ben je lid van FC Medemblik en wil je graag een Hummel trainingspak bestellen? Geen probleem! Dat kan via de clubwebshop van FC Medemblik, deze vindt je hier, Clubwebshop FC Medemblik. Wil je je pak in de winkel ophalen en laten bedrukken? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Je kunt bij ons langskomen en vragen naar het FC Medemblik trainingspak dan helpen onze medewerkers je verder! 

CV Wieringermeer 

Ook voor CV Wieringermeer hebben wij een samenwerking voor de clubkleding, ben jij lid van CV Wieringermeer? Bestel dan je Robey trainingspak via de clubwebshop, deze vindt je hier, Clubwebshop CV Wieringermeer. Ook voor de Robey trainingspakken is het mogelijk om deze in de winkel te komen passen, bedrukken en afhalen. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden en juiste maat! 

Voetbalvereniging DWOW 

Natuurlijk is er voor Voetbalvereniging DWOW ook een clubwebshop waar je je trainingspak en andere benodigdheden kunt bestellen van Deventrade, Hummel en Derbystar kunt bestellen, deze webshop vindt je hier, Clubwebshop Voetbalvereniging DWOW. Ook voor DWOW geldt dat deze pakken ook gekocht, bedrukt en opgehaald kunnen worden bij ons in de winkel. Onze medewerkers helpen je graag verder met het vinden van de juiste maat! 

Handbalvereniging DWOW

Tot slot kun je ook voor Handbalvereniging DWOW je kleding bij ons shoppen. Dit doe je in de winkel of via de Clubwebshop Handbalvereniging DWOW. Hier vind je alles wat je nodig hebt om lekker in te kunnen handballen. Bijvoorbeeld een vest, shirt, zip-hoodie, sokken, een korte broek of een traingingsbroek. Daarnaast kun je kiezen voor een mooie bedrukking. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen naam achterop en voorop het clublogo? Dit kunnen we direct voor je regelen en binnen 10-15 minuten is je pak inclusief bedrukking helemaal klaar. We staan voor je klaar en helpen je graag met het vinden van de perfecte maat. 

Alle pakken worden bedrukt met het logo van de club. Wil je een naam achterop je vest, trui of jas? Dan kost dit €7,50 per naam. 

Verschillende merken clubkleding 

Voor de verschillende sportclubs in de Wieringermeer en omstreken hebben wij verschillende merken waar wij mee samenwerken. Bijvoorbeeld Hummel, Robey, Stanno maar ook Erima. In overleg met deze merken is het heel goed mogelijk om aan alle wensen van de clubs te voldoen, qua modellen, kleuren, en het design van de sportkleding. Let op: alle beschikbare producten van deze merken staan niet allemaal op onze webshop. Verder bieden deze merken veel verschillende outfit en producten aan zoals, wedstrijdshirts, trainingsshirts, sportbroekjes, trainingsbroeken, maar bijvoorbeeld ook rokje voor dames om te tennissen. Voor ieder wat wils dus! Ben jij benieuwd geworden en zijn jullie met jou club op zoek naar een nieuw tenue? Kom gezellig bij ons langs of neem telefonisch, via de mail of via onderstaand contactformulier contact met ons op! Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.