Categorieën

Hummel

Het Deense merk Hummel maakt kleding, schoenen en accessoires voor verschillende sporten. Het bedrijf werd in 1923 oorspronkelijk opgericht in Duitsland, maar werd vervolgens in 1975 opgekocht en sindsdien ligt de thuisbasis van Hummel in Denemarken. Hummel is gespecialiseerd in sportkleding zoals trainingspakken, shirts en broeken, maar ook produceren ze schoenen voor sporten als voetbal, handbal en volleybal.

Hummel sportkleding

Bij Jaap's Jeans & Sportswear kunt u terecht voor een breed aanbod van Hummel sportkleding. Voor trainingspakken, sportshirts, sportbroekjes en accessoires bent u bij Jaap's Jeans & Sportswear aan het juiste adres!

Hummel voetbal

Jaap's Jeans & Sportswear heeft een grote collectie voetbalartikelen van Hummel. Zo kunt u bij ons terecht voor voetbalkleding, maar ook voor voetbalschoenen en andere producten als tassenballen en scheenbeschermers. De mooiste producten van Hummel koopt u bij Jaap's Jeans & Sportswear online of kom langs in de winkel!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.