Categorieën

Blog

BACK TO SCHOOL!

Het nieuwe schooljaar gaat weer van start en dat betekent dat we ons langzaam op kunnen maken voor de eerste schooldag. Maar ook de sportclubs staan weer op het punt van beginnen. Met de eerste trainingen en wedstrijden. Maak je klaar en shop bij ons alles wat je nodig hebt!
Meer informatie

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN | VOORJAAR

Tijdens de feestdagen in het voorjaar hebben wij aangepaste openingstijden. Je leest hier welke dagen wij gesloten zijn en welke dagen je gezellig bij ons kunt komen shoppen. En in de tussentijd shop je natuurlijk gewoon online!
Meer informatie

NIEUW | VOORJAARSCOLLECTIE 2022

Het voelt met hier en daar een zonnige dag al bijna als de lente, maar we moeten nog even geduld hebben. Toch kun je ook bij ons in de winkel het voorjaar al voelen. Met leuke frisse collecties van PME Legend, Vanguard, Cars Jeans, Petrol Industries en nog veel meer. Kom jij snel een kijkje nemen?
Meer informatie

WIJ ZIJN OPEN! | Profiteer van de SALE bij Jaap's!

ONZE DEUREN ZIJN GEOPEND! Wij zijn weer open en ontvangen je graag in de winkel! Gewoon om even lekker rond te kijken of voor gericht advies! Je kunt gewoon bij ons langskomen zonder afspraak tijdens onze reguliere openingstijden! Wij zorgen ervoor dat je veilig en op afstand bij ons kunt winkelen. Zien we je snel?
Meer informatie

CLICK, BEL, MAIL & COLLECT!

Vanaf vandaag zijn wij weer open voor afhalen en daar zijn wij heel erg blij mee! Hieronder vind je hoe je je producten kunt bestelling en bij ons kunt komen afhalen! Bestel je liever online of lukt het echt niet om het te komen afhalen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk en maken wij een afspraak met u, zodat we uw bestelling thuis kunnen bezorgen, mits in de gemeenten Hollands Kroon of Medemblik.
Meer informatie

SHOP JE HERFSTCOLLECTIE BIJ JAAP'S JEANS!

De donkere dagen komen er weer aan en dat vraagt om een lekkere warme jas, trui of mooie jeans. Alle benodigdheden voor de herfst en de winter vind je bij Jaap’s Jeans. Met merken als PME Legend, Vanguard, No Excess, Levi’s, Cars Jeans, Superdry, Fellows, Bailey’s, Eden Valley (voorheen Culture) en Petrol Industries scoor je gegarandeerd een leuke outfit voor de koude dagen.
Meer informatie

SUMMER DEALS | 2e top, 50% korting!

Niet alleen bij ons in de winkel maar ook online profiteer je van onze summer deals! Je scoort nu op de gehele 2021 zomercollectie voor heren, dames & kids! 50% korting op je tweede top! Hoe leuk is dat? Kom gezellig langs of shop je favoriete items online!
Meer informatie

Shoppen zonder afpspraak

Na maanden wachten is het eindelijk (sinds 29 april) weer mogelijk om bij ons te komen shoppen zonder afspraak! We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer gezellig in onze winkel te kunnen ontvangen. Tot snel!
Meer informatie

Shoppen op afspraak!

YES! Wij zijn superblij want vanaf volgende week woensdag (3 maart 2021) mogen jullie weer bij ons komen winkelen, weliswaar op afspraak maar dat mag de pret niet drukken! Wij zijn al heel blij dat we langzaam teruggaan naar het 'normale' winkelen! Zou je het leuk vinden om bij ons in de winkel de nieuwe collectie te komen shoppen of heb je echt een nieuwe jeans nodig? Maak dan alvast een afspraak!
Meer informatie

Jeans advies bij Jaap's!

Vind je het ook zo lastig om de perfecte jeans te shoppen tijdens de lockdown? Je kent het wel! Je bestelt meerdere modellen, meerdere merken in meerdere maten en denkt 'hier moet toch de perfecte jeans tussen zitten' vol verwachting open je je pakketje en pas je alle broeken, maar het is nét niet wat je zoekt! Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing!
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.