Categorieën
Terug naar overzicht

SUMMER DEALS | 2e top, 50% korting!

Niet alleen bij ons in de winkel maar ook online profiteer je van onze summer deals! Je scoort nu op de gehele 2021 zomercollectie voor heren, dames & kids! 50% korting op je tweede top! Hoe leuk is dat? Kom gezellig langs of shop je favoriete items online!

SUMMER DEALS BIJ JAAP'S! 

Ook deze zomer is het weer zover, summer deals bij Jaap's! En nu het lekkere weer begonnen is kunnen wij ons voorstellen dat je op zoek bent naar een nieuwe korte broek, een leuk T-shirt of nieuwe teenslippers omdat je oude versleten zijn. En wij beginnen dit mooie weer met een leuke actie! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees snel verder! 

2e top, 50% korting 

Bij aankoop van twee tops krijg je op je tweede top 50% korting. Voor deze aanbieding geldt bijvoorbeeld: T-shirts, polo's, overhemden, truien, sweaters. Je kunt al deze artikelen dus met elkaar combineren. Ook is deze actie geldig op al onze merken, zoals voor heren bijvoorbeeld: Vanguard, PME Legend, No Excess, Superdry, Petrol, Cars Jeans, Levi's en meer! Voor dames hebben wij bijvoorbeelde de merken Superdry en Levi's en voor Kids kun je de collecties van Cars Jeans & Petrol bij ons shoppen. Let wel op! De korting geldt op het goedkoopste artikel. Je shopt heren, dames & kids bij ons in de winkel en online. 

Kom gezellig langs in de winkel 

Je shopt deze actie bij ons in de winkel of online. Laat je in de winkel adviseren door onze medewerkers, zij weten precies met welke combinaties jij de blits maakt en kunnen je voorzien van advies in maten, materialen en merken. Kijk je liever zelf even rond? Dat mag natuurlijk ook! Met 750 vierkant meter aan oppervlakte is er genoeg ruimte om lekker rustig te kunnen winkelen. Naast deze leuke summer deal hebben wij op de eerste verdieping onze outlet waar altijd leuke koopjes te vinden zijn. Maar ook beneden hebben wij verschillende rekken met 30% korting! Dus wacht niet langer en kom gezellig langs bij ons in de winkel! Tot snel!  

Shop online 

Woon je niet in de buurt van Wieringerwerf of vind je het fijner om vanaf de bank of je tuinstoel te shoppen? Die mogelijkheid bieden wij natuurlijk ook! Ongeveer 80% van de artikelen die wij in de winkel verkopen, verkopen wij ook online! Je kunt dus lekker scrollen daar onze webshop, welke ook op mobiel erg goed functioneert, tot je jouw favoriete sneaker, top of jas gevonden hebt! Zien we jou snel in de winkel of online? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Lijkt het je leuk om van ons op de hoogte te blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen maandelijks een nieuwsbrief met daarin nieuwtjes, leuke acties of onze nieuwe collecties! Dat wil je niet missen! En nu nog leuker, want bij inschrijving op onze nieuwsbrief ontvang je 10% korting op je eerste aankoop op onze webshop. Let op! Deze korting is niet geldig op kortingsartikelen. Tot snel allemaal! 

Hieronder vind je onze meest recente nieuwsbrief! 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.