Categorieën

Over ons

Jaap’s Jeans & Sportswear is al ruim 33 jaar een begrip in Wieringerwerf en omstreken. De winkel is gespecialiseerd in sport-, vrijetijds-, kinder-, werk- en teamkleding. Ook als het om schoenen gaat kunnen zij zich een specialist noemen. Jaap’s Jeans & Sportswear onderscheidt zich door het afwisselende kledingaanbod, een plezierige sfeer en service. Op het gebied van casual kleding heeft Jaap's Jeans & Sportswear een ruim gesorteerd aanbod van merken. Van jong tot oud, iedereen kan bij Jaap's Jeans & Sportswear terecht. Ook voor sportswear kun je het team van Jaap's Jeans om advies vragen. Of het nu gaat om hardloop-, voetbal-, tennis-, indoor-, zwem- of basketbalartikelen, Jaap's Jeans geeft je graag professioneel en persoonlijk advies. Door de jarenlange ervaring en deskundige medewerkers ga je altijd met de juiste spullen de deur uit! Het team van Jaap's Jeans & Sportswear verwelkomt je dan ook graag in de winkel, maar daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om online uw aankopen te doen. Bekijk alle merken hier! Graag tot ziens bij Jaap's Jeans & Sportswear!

Familiebedrijf 

Bijna 34 jaar geleden nam Jaap Miedema het bedrijf van meneer Kater over en is hij begonnen met 'Jaap Dump' voor de Wieringerwerfers onder ons welbekend. Met meerdere verbouwingen achter de rug en een aantal aanpassingen in het assortiment is Jaap Dump uitgegroeid tot Jaap's Jeans & Sportswear. Samen met Joost zet Jaap dit bedrijf voort en ook dochter Janneke is zo nu en dan werkzaam en verzorgt de marketing en het reilen en zeilen van de webshop. 

Shoppen zonder afspraak 

YES! Eindelijk mag er weer gewinkeld worden bij ons in de winkel, zonder afspraak! Wij zijn super blij dat we jullie weer mogen ontvangen en zien ernaar uit om jullie onze mooie collectie te laten zien. Je kunt gewoon lekker bij ons binnenlopen om even rond te neuzen maar ook als je advies nodig hebt staan wij natuurlijk voor je klaar! Wij zijn geopend tijdens onze reguliere openingstijden. 

We zien ernaar uit om jullie weer te zien! Tot snel! 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.