Categorieën

Klantenservice

Jaap's Jeans & Sportswear vindt het belangrijk klanten tevreden te stellen en daarbij een zo goed mogelijke service aan te bieden. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit erg belangrijk is en als erg prettig wordt ervaren. Mocht je vragen, een klacht of een opmerking hebben. Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bezoeken in de winkel, telefonisch bereiken of contact opnemen per e-mail.            

Contact
E-mailadres: info@jaapsjeans.nl
Telefoonnummer: 0227-602185
Social media: Facebook, Instagram & Twitter  

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen, opmerking, klachten of een andere suggestie hebt. Wij horen dit graag zodat wij onze klanten kunnen helpen. We zullen dan ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag. Hieronder zijn de exacte openingstijden weergegeven. 

Momenteel zijn wij gesloten vanwege de beslissing van Rijksoverheid in verband met de coronacrisis, in de tussentijd kun je contact met ons opnemen via de telefoon, mail of stuur een dm via Instagram of Facebook. Ook kun je gewoon online bij ons bestellen, met click & collect kun je dan 4 uur later je bestelling bij ons afhalen of thuis laten bezorgen. Ook is shoppen op afspraak sinds 3 maart 2021 weer mogelijk en mogen we jullie weer bij ons in de winkel ontvangen! WIl je graag een afspraak maken? Neem contact met ons op! 

Openingstijden:
 Maandag  13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag  09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 20.00
 Zaterdag  09.00 - 17.00
 Zondag Gesloten 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.