Categorieën
Terug naar overzicht

BACK TO SCHOOL!

Het nieuwe schooljaar gaat weer van start en dat betekent dat we ons langzaam op kunnen maken voor de eerste schooldag. Maar ook de sportclubs staan weer op het punt van beginnen. Met de eerste trainingen en wedstrijden. Maak je klaar en shop bij ons alles wat je nodig hebt!

Met je nieuwe outfit op het schoolplein

Of het nu een iets koudere dag is of het zonnetje nog lekker schijnt tijdens de eerste schooldag. Wij hebben alles wat je nodig hebt. Een mooie warme jas, een leuk T-shirt, een lekkere warme hoodie of longsleeve of een mooie jeans van Cars Jeans of Petrol Industries. Dat in combinatie met een stoere sneaker en je bent helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Naast een nieuwe outfit mag natuurlijk een mooie rugtas ook niet ontbreken. Je shopt bij ons verschillende Nike backpacks in leuke kleurtjes met én zonder laptopvak. Zo kun jij gemakkelijk al je benodigdheden meenemen naar school en heb je altijd alles bij de hand.


 

Gymlessen in je nieuwe blitse outlet

Ook alle benodigdheden voor de gymles kun je natuurlijk bij ons terecht. Je scoort bij ons namelijk de leukste gymoutfits van Hummel, Nike & Adidas. Met natuurlijk een bijpassend gymschoentje. Zodat de gymlessen een succes worden en je met veel plezier en comfort de gymles doorkomt.


 

Maak je klaar voor het voetbalseizoen

De eerste trainingen en oefenwedstrijden zijn alweer van start gegaan. Scoor bij ons alvast alle benodigdheden die je nodig hebt voordat het seizoen echt losbarst. Bijvoorbeeld nieuwe schoenen van Nike, Adidas of Puma en natuurlijk de cluboutfit van jouw favoriete club. Bij ons shop je de clubkleding van DWOW, FC MEDEMBLIK Een CVW. Maar ook een mooie voetbaloutfit van Nike, Adidas of Hummel is natuurlijk bij ons te verkrijgen. En ook voor de verschillende bijbehorende accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag met scheenbeschermers, keepershandschoenen, een voetbal, sokophouders en bijpassende voetbalsokken.

 

Goed advies voor de juiste spullen

We helpen je graag met het uitzoeken van de juiste spullen, in de juiste maat en de juiste pasvorm. We geven graag advies over onze producten en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is er natuurlijk ook voldoende ruimte om zelf lekker rond te kijken bij ons in de winkel. Met voldoende parkeerplaatsen voor de deur zijn wij gemakkelijk en goed bereikbaar.
 

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Hieronder vind je onze specifieke openingstijden.
 
Openingstijden:
Maandag  13:00 - 18:00
Dinsdag  09:00 - 18:00
Woensdag  09:00 - 18:00  
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag  09:00 - 20:00
Zaterdag  09:00 - 17:00 
Zondag  Gesloten  

We ontvangen en helpen je graag bij Jaap’s Jeans & Sportswear. Zien we je snel? We staan voor je klaar. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.