Categorieën
Terug naar overzicht

Shoppen zonder afpspraak

Na maanden wachten is het eindelijk (sinds 29 april) weer mogelijk om bij ons te komen shoppen zonder afspraak! We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer gezellig in onze winkel te kunnen ontvangen. Tot snel!

Shoppen zonder afspraak 

YES! Sinds 29 april kun je bij ons weer shoppen zonder afspraak tijdens onze reguliere openingstijden. Onze deur staat weer helemaal open en je kunt tijdens je rondje wandelen gewoon even bij ons binnen wippen om gezellig even rond te kijken maar ook als je advies wilt, staan wij natuurlijk voor je klaar! 

Regels RIVM

Ondanks dat wij weer open zijn zonder afspraak willen we je wel vragen om je aan de regels te houden, draag daarom een mondkapje als je bij ons in de winkel bent en houd je zoveel mogelijk aan de 1,5 meter afstand tot ons personeel en de andere klanten. Wij mogen op dit moment 30 klanten tegelijk in de winkel hebben, mocht het te druk worden dan zal één van onze medewerkers die bij de deur staat aangeven dat het op dit moment vol is en dien je even buiten te wachten tot je naar binnen kunt. Heb je toch klachten gekregen terwijl je van plan was om ons te bezoeken? Blijf dan thuis, je bent van harte welkom als je weer klachten vrij bent! We kunnen niet wachten tot we jullie allemaal weer kunnen ontvangen in de winkel, we zijn geopend tijdens onze reguliere openingstijden, deze vind je hieronder:  

Openingstijden:
Maandag  13:00 - 18:00
Dinsdag  09:00 - 18:00
Woensdag  09:00 - 18:00  
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag  09:00 - 20:00
Zaterdag  09:00 - 17:00 
Zondag  Gesloten  

Tot snel! 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.