Categorieën
Terug naar overzicht

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN | VOORJAAR

Tijdens de feestdagen in het voorjaar hebben wij aangepaste openingstijden. Je leest hier welke dagen wij gesloten zijn en welke dagen je gezellig bij ons kunt komen shoppen. En in de tussentijd shop je natuurlijk gewoon online!

Aangepaste openingstijden 

Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat ook de feestdagen er weer aankomen. Aankomende week staat Koningsdag namelijk alweer voor de deur. Hieronder vind je onze aangepaste openingstijden. Zo weet je precies wanneer wij open zijn en wanneer je het beste online kunt shoppen! Op 27 April 2022 tijdens Koningsdag zijn wij gesloten. 


Nieuwe outfit 

En wil je op je paasbest aan de paasbrunch verschijnen? Kom dan deze week nog gezellig bij ons winkelen. We hebben genoeg leuks voor kids (jongens & meiden), dames en heren. Je vindt veel gezellige kleurtjes polo's, overhemden en T-shirts. Maar ook mooie zomerjassen en korte broeken zijn terug te vinden in onze collecties. En daarnaast kan een goede jeans voor de koudere dagen natuurlijk ook niet missen. En wil je je paasweekend sportief gaan benutten en ben je nog op zoek naar een nieuwe sportoutfit? Dan ben je bij ons ook op het juist adres. We geven je graag goed advies, maar geven je natuurlijk ook de ruimte om lekker rustig rond te kijken. En heb je nog geen oranje items die je uit de kast kunt trekken op de verjaardag van de Koning? Wij hebben genoeg leuke items in de kleur oranje! We verwelkomen je graag aan Fazantstraat 4 te Wieringerwerf! Tot snel! 


Online shoppen 

En wil je tijdens de paasdagen toch even online oriënteren of gewoon lekker online shoppen? Dan ben je natuurlijk 24/7 van harte welkom! Je vindt je favoriete merken en 90% van onze volledige collecties ook online. Shop hieronder je favoriete categorieën. Tot snel! 

HEREN

DAMES

KIDS

SPORTEN

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.