Categorieën
Terug naar overzicht

CLICK, BEL, MAIL & COLLECT!

Vanaf vandaag zijn wij weer open voor afhalen en daar zijn wij heel erg blij mee! Hieronder vind je hoe je je producten kunt bestelling en bij ons kunt komen afhalen! Bestel je liever online of lukt het echt niet om het te komen afhalen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk en maken wij een afspraak met u, zodat we uw bestelling thuis kunnen bezorgen, mits in de gemeenten Hollands Kroon of Medemblik.

CLICK, BEL, MAIL & COLLECT BIJ JAAP'S! 




Hoe werkt het? 
  • Geef je bestelling telefonisch of per mail aan ons door
  • Wij geven je een tijdvak waarbinnen je je bestelling kunt komen afhalen (geef per telefoon of mail ook alvast even aan om welke tijd je zou kunnen afhalen)
  • De bestelling kan worden betaald tijdens het afhalen contant of met de pin

Geef na je bestelling telefonisch, of per mail je telefoonnummer aan ons door zodat we gemakkelijk en snel een tijdvak met je kunnen afspreken! Bestel je telefonisch, dan spreken we meteen een tijdvak met je af! Verder proberen wij ons zo goed mogelijk aan de coronamaatregelen te houden. We willen jullie dan ook het volgende vragen, houd afstand, hou je aan de coronaregels en houd er rekening mee dat er maximaal 1 klant tegelijk naar binnen mag! Bedankt voor jullie begrip en tot straks! 

Online shoppen kan natuurlijk ook via onze webshop

We vinden het super leuk om jullie te mogen ontvangen en geven graag advies en beantwoorden met liefde jullie vragen! We zijn tijdens openingstijden te telefonisch te bereiken via 0227-602185 en het is natuurlijk altijd mogelijk om ons een e-mail te sturen via [email protected] of een DM te sturen via Facebook of Instagram! 

Tot snel! 



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.