Categorieën
Terug naar overzicht

NIEUW | VOORJAARSCOLLECTIE 2022

Het voelt met hier en daar een zonnige dag al bijna als de lente, maar we moeten nog even geduld hebben. Toch kun je ook bij ons in de winkel het voorjaar al voelen. Met leuke frisse collecties van PME Legend, Vanguard, Cars Jeans, Petrol Industries en nog veel meer. Kom jij snel een kijkje nemen?


Er hangt lente in de lucht 

Er breekt een mooie tijd aan, namelijk het voorjaar. Langere avonden, het is langer licht en het zonnetje laat zich net iets vaker zien dan in de herfst en de winter. En dat kunnen we, na de lockdown en de regen, erg goed gebruiken. En bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een mooie, frisse outfit. En daar kunnen wij je bij helpen! 

PME Legend & Vanguard

De nieuwe collecties druppelen binnen en van de meeste merken hebben wij al heel veel leuks binnen. Zoals bijvoorbeeld van PME Legend en Vanguard, onze merken van Just Brands. Je kiest voor PME Legend als je op zoek bent naar een stoere look en als je voor iets meer gekleed wilt gaan is Vanguard het perfecte merk voor jou! Met mooie chino's, cargo's en ook jeans van goede kwaliteit heb je jouw perfecte outfit zo gevonden! Weet je niet welk model het beste bij jou past of ben je benieuwd naar onze adviezen? We helpen je graag! Hieronder zie je enkele items die je nu al bij ons in de winkel (of online) kunt scoren! 




Cars Jeans & Petrol Industries 

Voor de iets jongere generatie (heren & kids) hebben wij een hoop te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke, trendy spijkerbroek van Cars Jeans of Petrol, verkrijgbaar in super skinny, skinny & regular fit en daarbij een leuke Cars hoodie of vrolijk T-shirt in leuke, zomerse kleuren van Cars of Petrol. Zo zien we in de nieuwe collectie de kleur zalmroze, en pastelblauw geregeld terugkomen. Met deze leuke merken hebben wij ook voor onze jongere doelgroep en hele hoop te bieden. Zien we jou binnenkort voor een nieuwe outfit?

De winkel blijft zich vullen 

Naast bovenstaande hebben we natuurlijk nog veel meer te bieden, van de merken Levi's & Superdry druppelt het eerste deel binnen en van deze merken komt nog veel meer leuks binnen. Ook hebben wij van deze merken heel veel leuks voor dames. Zoals leuke tops, hoodies & t-shirts, maar ook mooie goedpassende jeans van Levi's. Kijk voor het voorproefje alvast op onze webshop of neem een kijkje in onze winkel en houdt onze socials goed in de gaten want elke week komt er ontzettend veel leuks binnen. Hieronder zie je alvast een voorproefje van de mooie collectie die wij al in de winkel hebben. Zien we je snel? 



Jaap's sportafdeling

We hebben de sportafdeling opnieuw ingedeeld en hopen dat jullie het net zo mooi vinden als wij! Ben je op zoek naar de juiste outfit om te sporten of wil je graag advies over welke sportschoenen het beste bij jou passen? Dan ben je aan het juiste adres! We adviseren je graag! Of je nu gaat voetballen, wandelen, hardlopen, tennissen, zwemmen of trainen in de sportschool. Wij hebben alles voor een perfecte sportuitrusting. Met de juiste schoenen, kleding, accessoires en sporttas begin jij goed voorbereid aan je workout! Op onze sportafdeling kun je veelal de volgende merken vinden: Nike, Adidas, Speedo, Hummel, Erima, Robey, Asics, Kswiss, Dunlop, Lowa, Puma en Stanno. Ook verzorgen wij voor veel bedrijven en sportclubs de club- en bedrijfskleding en kunnen wij kleding zelf (en binnen 10 minuten) voor je bedrukken. Ben je hier benieuwd naar en wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. We brengen je graag op de hoogte van onze mogelijkheden! 


De perfecte sneaker 

Naast kleding en sport hebben wij ook een mooie collectie sneakers voor kids, dames en heren. Veelal van de merken Nike, Adidas en Skechers. Daarnaast verkopen wij voor heren ook mooie meer geklede schoenen van PME Legend en ook van Australian. Deze schoenen zijn vaak van leer en zijn ook verkrijgbaar in grotere maten, hierdoor kunnen wij een grote doelgroep van dienst zijn. Je kunt dus voor een sportieve sneaker, maar zeker ook voor een meer geklede schoen bij ons terecht. We helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste schoen. En wil je gewoon even gezellig bij ons komen rondneuzen dan is dat natuurlijk ook mogelijk! 


Shop je nieuwe outfit voor de lente ook online

Wij zijn erg enthousiast over de leuke collecties die wij al in de winkel hebben, maar ook over de items die nog binnen zullen komen. Met mooie frisse kleuren zoals pastel blauw in combinatie met wit en donkerblauw en een mooie zalmroze kleur vind je zeker een leuke sportieve of juist meer geklede outfit in combinatie met een mooie jeans of chino. Maar ook voor een complete sportoutfit ben je van harte welkom en helpen we je graag met goed advies! We ontvangen je graag bij ons in de winkel tijdens onze reguliere openingstijden! Shop je liever online? Dat kan natuurlijk ook via onze webshop. Tot snel! 


Openingstijden:
Maandag  13:00 - 18:00
Dinsdag  09:00 - 18:00
Woensdag  09:00 - 18:00  
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag  09:00 - 20:00
Zaterdag  09:00 - 17:00 
Zondag  Gesloten  


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.