Categorieën
Terug naar overzicht

SHOP JE HERFSTCOLLECTIE BIJ JAAP'S JEANS!

De donkere dagen komen er weer aan en dat vraagt om een lekkere warme jas, trui of mooie jeans. Alle benodigdheden voor de herfst en de winter vind je bij Jaap’s Jeans. Met merken als PME Legend, Vanguard, No Excess, Levi’s, Cars Jeans, Superdry, Fellows, Bailey’s, Eden Valley (voorheen Culture) en Petrol Industries scoor je gegarandeerd een leuke outfit voor de koude dagen.

De perfecte herfstoutfit scoor je bij Jaap’s Jeans!

Deze herfst brengt veel okergeel in de collectie, maar ook de kleuren groen, donkerblauw en beige zijn goed vertegenwoordigd. Verder hoort volgens Jaap’s Jeans onder een leuke top natuurlijk een mooie, goed zittende jeans. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie PME XV jeans, een Vanguard V12 of een klassieke Levi’s 501, 511 of 502. Jaap’s heeft voor ieder wat wils. En heb je tijdens het shoppen hulp nodig? Dan adviseert het personeel je graag bij het maken van de juiste keuzes, zodat jij met de perfecte outfit de deur uit gaat.

Shop ook online je herfstoutfit

Shop je liever online of heb je geen tijd om onze winkel te bezoeken? 90% van het assortiment staat ook online. Zo shop je gemakkelijk en 24/7 een complete outfit van je favoriete merken. Jaap’s Jeans & Sportswear is maandag t/m donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Vrijdag van 09.00 tot 20.00, met een gezellige koopavond. En zaterdag kun je terecht van 09.00 tot 17.00 uur. Bekijk de collectie alvast op www.jaapsjeans.nl. Team Jaap’s Jeans verwelkomt je daarna graag in de winkel!

Hieronder zie je een voorproefje van de nieuwe collectie van Vanguard en PME Legend






Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.