Categorieën
Terug naar overzicht

WIJ ZIJN OPEN! | Profiteer van de SALE bij Jaap's!

ONZE DEUREN ZIJN GEOPEND! Wij zijn weer open en ontvangen je graag in de winkel! Gewoon om even lekker rond te kijken of voor gericht advies! Je kunt gewoon bij ons langskomen zonder afspraak tijdens onze reguliere openingstijden! Wij zorgen ervoor dat je veilig en op afstand bij ons kunt winkelen. Zien we je snel?

Onze deuren zijn geopend! 

Wij zijn super blij want onze deuren zijn weer (volledig) geopend! En dat betekent dat je, zonder afspraak, gezellig bij ons kunt komen winkelen! We hebben heel veel leuks voor dames, heren en kids. Of je nu op zoek bent naar een leuke outfit of naar nieuwe benodigdheden om aan je goede voornemens te kunnen beginnen! Je bent van harte welkom. Tijdens je bezoek geven we je graag goed advies of geven we je de ruimte om lekker rond te kijken. Zien we je snel? 

Reguliere openingstijden 

Wij zijn geopend tijdens onze reguliere openingstijden. Onze openingstijden vind je hieronder. 

Openingstijden:
Maandag  13:00 - 17:00
Dinsdag  09:00 - 17:00
Woensdag  09:00 - 17:00  
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag  09:00 - 17:00
Zaterdag  09:00 - 17:00 
Zondag  Gesloten  

30 - 50% SALE bij Jaap's 

Op dit moment profiteer je bij ons in de winkel van heel veel mooie aanbiedingen in de SALE. Zo ontvang je 30% korting op de herfst/wintercollectie van 2021 en 2022. Daarnaast geven wij 10% korting op onze jeans en shop je kindertops met 40% korting. Ook hebben we overhemden voor heren vanaf 39 euro en ook herentruien vanaf 35 euro. Kom gezellig langs en scoor een mooie outfit met een leuke korting. Zien we je binnenkort? 

Veilig en op afstand shoppen 

In de winkel houden wij voldoende afstand en is er voldoende ruimte om veilig te winkelen, maar liefst 750 m2. Je kunt bij ons je handen desinfecteren bij de ingang en door het scherm bij de kassa zorgen wij dat je ook tijdens het afrekenen veilig op afstand kunt blijven. Daarnaast dragen wij mondkapjes en willen wij onze klanten vragen dit ook te doen. Zo zorgen we dat iedereen veilig kan winkelen en hopen wij open te blijven. Tot snel! 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.