Categorieën
Terug naar overzicht

Shoppen op afspraak!

YES! Wij zijn superblij want vanaf volgende week woensdag (3 maart 2021) mogen jullie weer bij ons komen winkelen, weliswaar op afspraak maar dat mag de pret niet drukken! Wij zijn al heel blij dat we langzaam teruggaan naar het 'normale' winkelen! Zou je het leuk vinden om bij ons in de winkel de nieuwe collectie te komen shoppen of heb je echt een nieuwe jeans nodig? Maak dan alvast een afspraak!

Shoppen op afspraak! 

Wanneer je een afspraak plant, zorg er dan voor dat je aangeeft hoe lang je ongeveer bij ons wilt komen shoppen, dan plannen wij je afspraak in! We zullen ongeveer onderstaande tijdblokken aanhouden om iedereen de nodige tijd te geven! Tijdens het 'shoppen op afspraak' zorgen wij ervoor dat alle coronamaatregelen getroffen zijn, dat we afstand houden en gebruik maken van een mondkapje, zodat er ten alle tijden veilig gewinkeld kan worden! 

  • 15 minuten - Bestelling afhalen of even bij ons rondkijken 
  • 30 minuten - Uitgebreider shoppen en passen van een aantal producten 
  • 1 uur - Uitgebreid en rustig winkelen zonder op de tijd te hoeven letten! 

We hebben al heel wat nieuwe collectie binnen en willen de graag in het echt aan je laten zien, hieronder vind je een kleine impressie van de merken waarvan wij de nieuwe collectie recent hebben binnen gekregen. 

No Excess 

Met de gezellige, vrolijke lente kleuren van No Excess kom jij zeker het voorjaar door, deze collectie in combinatie met het mooie weer maakt ons vrolijk en doet ons even deze gekke tijden vergeten! Zit hier iets leuks voor je tussen? Shop No Excess online of maak een afspraak om deze leuke collectie in het echt te kunnen bewonderen! 


Vanguard 

Ook van Vanguard hebben wij al een deel van de nieuwe collectie binnen, met mooie rode, licht- en donkerblauwe kleuren geeft dit een warm beeld voor het voorjaar. Krijg je van deze mooie net zoveel zin in de lente als wij? Shop deze mooie collectie dan hier of maak een afspraak om te komen shoppen!  

PME Legend 

Ook van PME Legend hebben wij alvast een deel van de voorjaarscollectie binnen gekregen, met stoere kleuren en mooie items kan de echte PME liefhebber goed uit de voeten met deze mooie collectie. Ben je nieuwsgierig geworden? Je shopt de PME Legend collectie hier, maar wil je deze collectie zien en voelen? Maak dan een afspraak om te shoppen! 


Wij zijn zoals gezegd heel blij jullie weer te mogen ontvangen en te doen wat we leuk vinden, namelijk advies geven en jullie te helpen aan de producten die jullie nodig hebben of aan die leuke, nieuwe outfit! Plan alvast je afspraak, zodat je vanaf 3 maart meteen bij ons terecht kunt! Blijf gezond en tot heel snel! 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.