Categorieën

Falke

Het Duitse familiebedrijf Falke kent een rijke geschiedenis, al in 1895 (!) begon Franz Falke-Rohen met het verkopen van gebreide sokken. Door de jaren heen is het merk ontwikkeld tot een groot merk met veel meer dan alleen sokken,  zo verkoopt Falke tegenwoordig ook onderkleding, bovenkleding en panty's. Falke onderscheidt zich in het oog voor detail en design, de ambachtelijke kwaliteit van vroeger is nog altijd terug te vinden in de producten van vandaag. 

Falke sokken

Bij Jaap's Jeans & Sportswear kunt u terecht voor een breed aanbod van Falke sokken. Bent u op zoek naar sportsokken van Falke voor een optimale prestatie of gewoon comfortabele casual sokken, bij Jaap's Jeans & Sportswear kunt u voor beide terecht! 

Falke thermokleding

Jaap's Jeans & Sportswear heeft ook een uitgebreide collectie thermokleding van Falke. Zowel dames als heren kunnen bij Jaap's Jeans & Sportswear terecht voor uitstekende thermokleding, waardoor u altijd warm en droog zult blijven bij het sporten!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.