Categorieën

Blog

Wij graag door met bezorgen! | Lockdown verlenging

We zijn ontzettend blijf dat wel al heel wat bestellingen hebben mogen bezorgen in Medemblik en Hollands Kroon! Maar vinden het natuurlijk heel erg jammer dat de algehele lockdown met 3 weken is verlengd en we jullie nog niet bij ons in de winkel kunnen ontvangen!
Meer informatie

Styling advies bij Jaap's Jeans!

Woon je in Hollands Kroon of Medemblik en vind je het lastig om online de perfecte outfit uit te kiezen? Wij hebben de oplossing! Geef je budget, maat en wensen door en wij komen verschillende sets bij je thuis brengen! Thuis rustig verschillende outfits, maten of modellen passen en daarna pas je keuze maken! Makkelijk en efficiënt winkelen! Wie wil dat nou niet?
Meer informatie

Jaap's Advent cadeaus!

Vanaf vandaag tot en met 24 december 2021 hebben wij elke dag leuke advent cadeaus! Hou onze social media in de gaten en deze pagina waar we dagelijks ons advent cadeau van de dag bekend zullen maken
Meer informatie

Wij staan voor je klaar! | Jaap's gaat bezorgen!

Helaas hebben wij net als alle andere niet essentiële bedrijven onze deuren voorlopig moeten sluiten. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend maar we laten ons hierdoor niet uit het veld slaan! En daarom gaat Jaap’s Jeans & Sportswear bezorgen! In dit artikel lees je alles over onze mogelijkheden!
Meer informatie

10 tips voor het perfecte Sinterklaas cadeau!

Je kent het wel, het is een paar dagen voor 5 december, Sinterklaas staat al bijna voor de deur en je heb de cadeaus nog niet compleet. De inspiratie is ver te zoeken en het lukt je niet om het juiste cadeautje te vinden! Lees dan snel onze blog en doe inspiratie op door onze 10 tips voor het perfecte Sinterklaas cadeau!
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.