Categorieën
Terug naar overzicht

10 tips voor het perfecte Sinterklaas cadeau!

Je kent het wel, het is een paar dagen voor 5 december, Sinterklaas staat al bijna voor de deur en je heb de cadeaus nog niet compleet. De inspiratie is ver te zoeken en het lukt je niet om het juiste cadeautje te vinden! Lees dan snel onze blog en doe inspiratie op door onze 10 tips voor het perfecte Sinterklaas cadeau!

 
1. Sportaccessoires

In deze tijd staat het sporten misschien op een lager pitje vanwege het coronavirus, maar er zijn mooie vooruitzichten dat er in 2021 weer een hoop mag, waaronder sporten! Of je kind nu voetbalt, tennist of aan een leuke zaalsport doet, wij hebben genoeg keuzes in sportaccessoires! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bidon, een zweetbandje, een bal of een sportshirt of broek? Daarnaast kan het voor koude dagen ook handig zijn om een muts of thermokleding te dragen voor het buitensporten! Je shopt bovenstaande tips hier met 20% korting!

2. Sokken & Boxers

Weer een gat in de boxer van je man of lopen de kinderen regelmatig met blote tenen? Dan zijn sokken en boxers het perfecte cadeau! Wat sokken betreft hebben wij de keuze uit Nike, Adidas, Puma en Falke of als je echt een speciale bedrukte sok wilt hebben, kies dan voor Sock My Feet! Daarnaast hebben wij boxers van Cars Jeans (in heren en kindermaten), Superdry, Levi’s & Puma. Voor ieder wat wils en dat ook nog in verschillende prijsklassen! Shop via de linkjes de perfecte sokken & boxers in de juiste maat of kom natuurlijk gezellig in de winkel!

3. Cadeaubonnen

Wanneer alle ideeën op zijn, is een cadeaubon natuurlijk een ontzettend goed idee! Zelf uit kunnen zoeken wat je leuk vind of echt nodig hebt is natuurlijk een super handige optie! Onze cadeaubonnen zijn in elk gewenst bedrag te verkrijgen, super makkelijk dus! De cadeaubonnen zijn ( voor nu) alleen bij ons in de winkel te verkrijgen, vraag ernaar bij de kassa! En kijk hier alvast rond welke leuke dingen ervan gekocht kunnen worden met leuke kortingen! 



4. Riemen

Wat is er nu een beter cadeau dan een mooie (leren) riem van een mooie kwaliteit? Wij hebben ze in verschillende kleuren en maten! Van blauw tot bruin en van zwart tot wit, voor iedere outfit kun je bij ons een bijpassende riem vinden! Kom voor een passend advies langs bij ons in de winkel en zoek de juiste riem uit! Blijkt de riem die je gekocht hebt niet de juiste maat of kleur te zijn? Geen enkel probleem! Je kunt bij ons altijd je producten ruilen, neem daarvoor alleen even je bonnetje mee!

5. Handschoenen & winterartikelen

De dagen en avonden worden alweer guurder, de decembermaand brengt langzaam de kou in ons land en dat betekent: tijd voor handschoenen, een muts, een sjaal of warme thermokleding! Wij hebben alles om lekker warm te blijven tijdens deze koude dagen!

6. Tops

Wil je misschien een iets duurder cadeau geven voor 5 december en is je budget iets hoger? Dan hebben wij hele leuke T-shirts, overhemden, sweaters & truien voor dames, heren & kids! Met nu een hele leuke actie, namelijk: het 2e artikel voor 50% korting op alle tops! Ben je benieuwd welke artikelen allemaal bij deze actie horen? Shop dames, heren & kids nu! 

LET OP: Deze actie wordt verrekend op het goedkoopste product.

7. Sporttassen & rugtassen

Wat is er nou leuker dan in januari met een nieuwe sporttas naar de sportclub te vertrekken of met een nieuwe rugtas naar school te gaan? Wij hebben sporttassen in alle soorten en maten, voor ieder budget! Dit geldt ook voor de rugtassen! Ben je op zoek naar een Nike rugtas, een Adidas rugtas of naar een rugtas van Eastpak? Dan kun je bij ons terecht!

8. Mondkapjes

Nu we leven in deze gekke tijd, met sinds 1 december 2020 de verplichting van mondkapjes in openbare ruimtes, komen we er niet meer onderuit! We moeten een mondkapje bij ons hebben als we de deur uit gaan! Dus wat is nu een leuker cadeau dan een mondkapje met een leuk printje? En een mondkapje dat wasbaar is en je kunt blijven gebruiken? We hebben ze in verschillende maten van verschillende merken. Bijvoorbeeld van RJ Bodywear (kids en volwassen maten), van Adidas (volwassen maten) en van Falke (one size). Alle mondkapjes zijn wasbaar en het mondkapje van Falke heeft een neusclip zodat deze extra goed blijft zitten! Shop deze mondkapjes online of kom langs bij ons in de winkel, onze mondkapjes kun je vinden bij de kassa!

9. Ajax tenue & fanartikelen

Is jouw kind helemaal gek van Ajax? Bekijk dan onze Ajax collectie in de vorm van een tenue, maar vind je dit iets te gek voor 5 december dan hebben wij ook Ajax fanartikelen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Ajax prullenbak, een placemat of een etui! De Ajax tenues vind je hier en hebben nu allemaal 30% korting! De fan artikelen shop je hier! Twijfel je over de maat of wil je graag advies van één van onze medewerkers in de winkel? Kom dan gerust bij ons langs in de winkel!

10. Ballen

Is jouw kind altijd buiten en houdt hij of zij van een balletje trappen? Dan is een bal het perfecte cadeau! Of het nu is voor voetballen (indoor & outdoor), basketbal, tennis of handbal! We hebben voor ieder budget de juist bal! Onze ballen shop je hier

Maak de juiste keuze 

Ben je er al uit welk cadeau het moet worden om het heerlijk avondje perfect te maken? Zo niet, je bent altijd welkom bij ons in de winkel voor advies! We kunnen je ook aanraden om even door onze webshop heen te scrollen om daar nog wat ideeën op te doen! 
 

Inpakservice

Heb je het juiste cadeau gevonden en wil je het laten inpakken? Geen probleem! Geef tijdens het afrekenen aan één van onze medewerkers aan dat het een cadeautje is en wij pakken het voor je in in December papier! 
 
Voor alle last minute cadeautjes zien we je graag online & in de winkel! 
 
Tot snel! 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.